Begär svar från kommunerna!

Hej, vi hade möte i måndags!

Det bildades en förening ”Motvind i väst”.

Mötet kom överens om att vi alla kan hjälpas åt genom att maila kommun@kungalv.se respektive kommun@stenungsund.se eller skicka brev (adress får ni kolla själva så att brevet kommer rätt) och fråga både Stenungsunds kommun och Kungälvs kommun hur de tänker bemöta vårt upprop som skickades in i april! Om så många som möjligt gör det och ”ligger på” för svar, då blir det besvärligt för mottagaren!

Ärendenumret i Kungälv är Byggnation av vindkraftverk ks 2021/0320-6.
Stenungsund har ärendenummer 634146.

När ni väl har skickat in, då har kommunen krav på sig att besvara din fråga. Uppropet kommer i nästa inlägg!

Skriv så här:
Hej, jag vill snarast möjligt ha information om hur politikerna i Stenungsunds kommun tänker bemöta det upprop som är inskickat angående vindkraftspark i Rämma! Ärendenumret är 634146! Hälsningar …………..

Hej, jag vill snarast möjligt ha information om hur politikerna i Kungälvs kommun tänker bemöta det upprop som är inskickat angående vindkraftspark i Rämma! Ärendenumret är Byggnation av vindkraftverk ks 2021/0320-6. Hälsningar ……….

Det kan också vara bra att skicka samma text till exploatören Tekniska Verken AB. Ni mailar registrator@tekniskaverken.se.
Vid brev, då får ni kolla själva vilken postadress.
Hej, jag vill snarast möjligt ha information om hur Tekniska Verken AB tänker bemöta det upprop som är inskickat angående vindkraftspark i Rämma! Ärendenumret är TVV 2022/02 och är registrerat 220412. Hälsningar ……….

Ps. Vid frågor, återkoppla gärna!
Så många som möjligt bör vi vara! Vid två ägare i samma fastighet, då kan ju naturligtvis båda skicka in från sina respektive mailadresser. Mottagaren kan inte veta vilken kommunikation som bedrivs inom bostaden, vilket inte författaren till detta inlägg heller känner till.

Begär svar från kommunerna!
Rulla till toppen

Denna webbsida använder cookies. För att fortsätta måste du godkänna att cookies placeras på din dator.